ESSEN: (Tysk for føde, kost, mad, måltid, at spise)
ESSEN: En madbutik, som fremstiller enhver form for mad og måltider, til enhver lejlighed og henvender sig til private såvel som virksomheder.
ESSEN stiller høje krav til kvalitet og lødigheden af de måltider og produkter som fremstilles. Måltider og produkter produceres fra bunden, primært af økologiske råvarer, indkøbt med tanke på, at nærhed og bæredygtighed er grundlæggende vigtige værdier.
Bag ESSEN står Connie Wipplinger, uddannet kok, der gennem de sidste 30 år har arbejdet med mad på restauranter, i personale kantiner og de seneste 6 år på en af Københavns Madskoler. Er opdateret på tidens trends, men hjertet banker for klassiske veltillavede, smagfulde, indbydende serveringer. Med dette som baggrund, er grundstenen i ESSEN lagt. Det kræver indgående faglighed og erfaring, at kunne tilrettelægge en produktion som spænder vidt og insisterer på at fastholde principper om respektfuld håndtering af råvarer, og altid at gøre sig umage, uanset om det drejer sig om hverdagsmad, et bryllup, en reception eller et kursus.
Essens mission er, at skabe glæde ved at lave dejlig mad. At kunne inspirere og opmuntre til fællesskab i madlavning og måltid. At fremme kendskab til nære råvarer og diversitet, samt arbejde hen imod omlægning til et grønnere køkken.