EVENTS

Alle opgaver med mad og måltider løses. Små og store fester, receptioner, middage…Ring eller skriv til os…

Eksempel på menu sensommer 2021

Forret, anrettet på tallerken, eller delefade til bordene. Vælg én forret.

  • Tatar af sæsonens fisk,- rygeostcreme og grønne urter
  • Grillet grønt,- gedeyoghurt og sprøde linser
  • Gravad okselår, – bagt peberfrugtfløde, hjertesalat og chips af sommergrønt

Hovedret, som buffet eller anrettet på delefade til bordene.

Rosastegt ungdyr, løgpuré, bagte sommerløg og friteret persille eller

Bagt rødspætte, frisk tomatsalsa og bagt aubergine

Nye kartofler, brunet smør, sprød boghvede

Stegte græskar, kål, og ristede mandler

Grøn, sprød og rå salat af sæsonens grønt med vinaigrette af citron/bagt hvidløg

Essen surdejsbrød og rørt smør

Dessert, anrettet til buffet, på tallerken/i glas eller delefade til borde. Vælg én.

  • Pavlova med mild moccacreme, blommer og sommerbær
  • Trifli med bagte ferskner, hindbær og maltet knas

Pris pr. person

Hovedret 220kr

Forret og hovedret 290kr

Hovedret og dessert 270kr

3 retter 335kr

Der bruges hovedsagelig økologiske og/eller danske råvarer.

Spørg gerne om detaljer, og få oplysning om allergener.

Sig til hvis der er særlige ønsker, eller I havde noget helt andet i tankerne.

Spørg om menu i vegetarisk/vegansk version

Levering.

Maden afhentes på ESSEN eller vi kan levere fra 250kr.

Alt kan leveres klar på porcelænsfade/i skåle, med instrukser om opvarmning og evt. tallerkenanretning mm. Vi kan også pakke maden, så I selv kan anrette færdig(nemt at tranportere)

Fade/skåle returneres rengjorte til ESSEN, eller vi sørger for afhentning og opvask af fadene. Det koster fra 600kr.

En kok til at afvikle arrangementet koster 450kr. i timen.

Hvis der er behov for serveringspersonale, drikkevarer, leje af service, blomster el. lign., sørger vi for det.

Alle priser er inkl. moms.