EVENTS

Alle opgaver med mad og måltider løses. Ring eller skriv til os…

Eksempel på menu forår 2020

Forret, anrettet på tallerken, eller delefade til bordene. Vælg én forret.

  • Rimmet hvid sæsonfisk eller økolaks-sprøde dildagurker-røget creme-rodfrugtchips
  • Mozzarella-salsa af grønne ærter/ramsløg-løgtoast
  • Grønne asparges-gravad okseinderlår-kapers/urtevinaigrette-krydrede krummer

Hovedret, som buffet eller anrettet på delefade til bordene.

Kalvetyksteg- løgpuré-syltede løg-brændte løg

Plukket økokylling- kålskud-persille-vesterhavsost.

Blomkål og knuste kartofler-brunet smør – peberrod-løvstikke.

Grillet forårsgrønt på fed yoghurt med oliven og ristede nødder

Spæd salat-skud-fintskårne rå grøntsager-ristet boghvede-fetadressing

Dessert, anrettet til buffet, på tallerken eller delefade til borde. Vælg én.

-Rabarbertrifli-vanillecreme-knas&kys

-Chokoladetærte med cremet top-syltede/friske bær

-Mandelkage-bagte rabarber-vanilleis

Menuen ledsages af Essens surdejsbrød & smør.

Pris pr. person

Hovedret 215kr

Forret og hovedret 290kr

Hovedret og dessert 270kr

3 retter 335kr

Der bruges hovedsagelig økologiske og/eller danske råvarer.

Spørg gerne om detaljer, og få oplysning om allergener.

Sig til hvis der er særlige ønsker, eller I havde noget helt andet i tankerne.

Menuen vil altid kunne tilberedes i en vegetar, veganer -eller fiskeversion.

Levering.

Maden afhentes på ESSEN eller vi kan levere fra 250kr. Alt kan leveres klar på porcelænsfade/i skåle, med instrukser om opvarmning og evt. tallerkenanretning mm.

Fade/skåle returneres rengjorte til ESSEN, eller vi sørger for afhentning og opvask af fadene. Det koster fra 600kr.

Evt. levering på engangsservice (bambus/bagasse)koster +15kr pr. person

En kok til at afvikle arrangementet koster 450kr. i timen.

Hvis der er behov for serveringspersonale, drikkevarer, leje af service, blomster el. lign., sørger vi for det.

Alle priser er inkl. moms.