EVENTS

Alle opgaver med mad og måltider løses. Små og store fester, receptioner, middage…Ring eller skriv til os…

Eksempel på menu efterår 2021

Forret, anrettet på tallerken, eller delefade til bordene. Vælg én forret.

  • Tatar af sæsonens fisk,- rygeostcreme og chips
  • Saltbagt selleri, svampe, græskarfløde og urter
  • Strandkrabbebisque med persillesouffle og porre

Hovedret, som buffet eller anrettet på delefade til bordene.

Rosastegt ung ko, løgpuré, bagte skalotteløg og sprød grønkål

Alouettekartofler, brunet smør og sprøde linser

Salat af bagte rødbeder -og rød spidskål, honning/grov sennepsvinaigrette

Sprød, rå salat af sæsonens grønt og urter med mormordressing

Essen surdejsbrød og rørt smør

Dessert, anrettet til buffet, på tallerken/i glas eller delefade til borde. Vælg én.

  • Dobbelt chokoladekage og vaniljesyltede efterårsfrugter
  • Trifli med bagte blommer, mascarponecreme, solbærsirup og honning/nøddeknas

Pris pr. person

Hovedret 220kr

Forret og hovedret 290kr

Hovedret og dessert 270kr

3 retter 335kr

Der bruges hovedsagelig økologiske og/eller danske råvarer.

Spørg gerne om detaljer, og få oplysning om allergener.

Sig til hvis der er særlige ønsker, eller I havde noget helt andet i tankerne.

Spørg om menu i vegetarisk/vegansk/fiske version

Levering.

Maden afhentes på ESSEN eller vi kan levere fra 250kr.

Alt kan leveres klar på porcelænsfade/i skåle, med instrukser om opvarmning og evt. tallerkenanretning mm. Vi kan også pakke maden, så I selv kan anrette færdig(nemt at tranportere)

Fade/skåle returneres rengjorte til ESSEN, eller vi sørger for afhentning og opvask af fadene. Det koster fra 600kr.

En kok til at afvikle arrangementet koster 450kr. i timen.

Hvis der er behov for serveringspersonale, drikkevarer, leje af service, blomster el. lign., sørger vi for det.

Alle priser er inkl. moms.