Oplæg til menu- Vinter/Forår 2025
min. 10 personer.
Forret, anrettet på delefade til bordene. Vælg én forret.
- Tatar af hvid sæsonfisk med peberrod, glaskål, urter og jordskokkefløde.
- Karamelliseret løgtærte, pisket friskost, ansjos, bitre salater og oliven.
- Svampesuppe med pocheret æg og persilleolie.
Hovedret, som buffet eller anrettet på delefade til bordene.
Mør braiseret gris med løgsauce eller kyllingebryst med svampe og salvie (+50kr for begge retter)
Timiankartofler med brunet smør og ristet boghvede
Græskar, bagt og som puré med palmekål og sprød top.
Sprød, rå salat af sæsonens grønt og blade med solbærvinaigrette
Essen surdejsbrød og pisket smør
Dessert, laves i portioner,- skal anrettes færdig ved servering. Vælg én.
- 2 slags ost og kvæder
- Trifli med bagt pærekompot, mascarponecreme og honningknas
- Panna Cotta med appelsin. Hasselnøddericciarelli.
Pris pr. person
Hovedret 260kr
Forret og hovedret 330kr
Hovedret og dessert 310kr
3 retter 380kr
Der bruges hovedsagelig økologiske og/eller danske råvarer.
Spørg gerne om detaljer, og få oplysning om allergener.
Sig til hvis der er særlige ønsker, eller I havde noget helt andet i tankerne.
Spørg om menu i vegetarisk/vegansk/fiskeversion
Levering.
Maden afhentes på ESSEN eller vi kan levere fra 350kr.
Alt kan leveres klar på porcelænsfade/i skåle, med instrukser om opvarmning og evt. tallerkenanretning mm. Vi kan også pakke maden, så I selv kan anrette færdig(nemt at tranportere)
Fade/skåle returneres rengjorte til ESSEN, eller vi sørger for afhentning og opvask af fadene. Det koster fra 600kr.
En kok til at afvikle arrangementet koster 500kr. i timen.
Hvis der er behov for serveringspersonale, drikkevarer, leje af service, blomster el. lign., sørger vi for det.
Alle priser er inkl. moms.
–