Oplæg til menu- Sensommer 2024
min. 10 personer.
Forret, anrettet på delefade til bordene. Vælg én forret.
- Tatar af hvid sæsonfisk med peberrod, agurk og dildfløde.
- Tomater fra Stensbølgård, makrelrillette og krydderurtesalat
- Grillede spidskål på hvid mandelcreme med ærter, stikkelsbær og olivenolie
Hovedret, som buffet eller anrettet på delefade til bordene.
Kyllingebryst med svampe og vinsky eller kulmulefilet bagt med knas på gulerodspuré (begge retter +40kr pp)
Nye kartofler med brunet smør og sprød boghvede
Bagte rødder og kål på Anicialinser med citron og persilleolie
Sprød, rå salat af sommerens grønt og blade med kærnemælksdressing
Essen surdejsbrød og pisket smør
Dessert, laves i portioner,- skal anrettes færdig ved servering. Vælg én.
- 2 slags ost og kompot
- Trifli med bagt blommekompot, mascarponecreme og honningknas
- Pavlova med hyldeblomstfløde, rabarber og sommerbær
Pris pr. person
Hovedret 260kr
Forret og hovedret 330kr
Hovedret og dessert 310kr
3 retter 380kr
Der bruges hovedsagelig økologiske og/eller danske råvarer.
Spørg gerne om detaljer, og få oplysning om allergener.
Sig til hvis der er særlige ønsker, eller I havde noget helt andet i tankerne.
Spørg om menu i vegetarisk/vegansk/version
Levering.
Maden afhentes på ESSEN eller vi kan levere fra 350kr.
Alt kan leveres klar på porcelænsfade/i skåle, med instrukser om opvarmning og evt. tallerkenanretning mm. Vi kan også pakke maden, så I selv kan anrette færdig(nemt at tranportere)
Fade/skåle returneres rengjorte til ESSEN, eller vi sørger for afhentning og opvask af fadene. Det koster fra 600kr.
En kok til at afvikle arrangementet koster 500kr. i timen.
Hvis der er behov for serveringspersonale, drikkevarer, leje af service, blomster el. lign., sørger vi for det.
Alle priser er inkl. moms.
–