Alle opgaver med mad og måltider løses. Små og store fester, receptioner, middage…Ring eller skriv til os…
Eksempel på menu forår 2022
Forret, anrettet på delefade til bordene. Vælg én forret.
- Rimmet hvid sæsonfisk med jordskokker som marinade-, crudité -og chips (laks+10kr)
- Tynde skiver af saltbagt selleri med citronfløde, stenbiderrogn og urtesalat
- Porre-mør og saftig – med østers/persillevinaigrette og knasende drys (asparges bruges i sæson)
Hovedret, som buffet eller anrettet på delefade til bordene.
Rosastegt ung ko, løgpuré og bagte skalotteløg eller kylling med svampefyld og timianskysauce
Kartofler brunet smør og sprød boghvede
Bagte rødder -og kål med urtefløde og ristede nødder
Sprød, rå salat af sæsonens grønt, spirer og urter med cæcarsdressing
Essen surdejsbrød og pisket smør
Dessert, anrettet til buffet, i glas eller delefade til borde. Vælg én.
- Chokoladetærte med cremet top og små hindbærkys
- Panna Cotta med tonkanød, blodappelsin eller rabarber(sæson) og sprød nøddekage
Pris pr. person
Hovedret 225kr
Forret og hovedret 295kr
Hovedret og dessert 275kr
3 retter 340kr
Der bruges hovedsagelig økologiske og/eller danske råvarer.
Spørg gerne om detaljer, og få oplysning om allergener.
Sig til hvis der er særlige ønsker, eller I havde noget helt andet i tankerne.
Spørg om menu i vegetarisk/vegansk/fiske version
Levering.
Maden afhentes på ESSEN eller vi kan levere fra 250kr.
Alt kan leveres klar på porcelænsfade/i skåle, med instrukser om opvarmning og evt. tallerkenanretning mm. Vi kan også pakke maden, så I selv kan anrette færdig(nemt at tranportere)
Fade/skåle returneres rengjorte til ESSEN, eller vi sørger for afhentning og opvask af fadene. Det koster fra 600kr.
En kok til at afvikle arrangementet koster 450kr. i timen.
Hvis der er behov for serveringspersonale, drikkevarer, leje af service, blomster el. lign., sørger vi for det.
Alle priser er inkl. moms.
–