
Alle opgaver med mad og måltider løses. Ring eller skriv til os…
Eksempel på menu efterår 2020
Forret, anrettet på tallerken, eller delefade til bordene. Vælg én forret.
- Rimmet hvid sæsonfisk- glaskål-røget creme-sprød kål og urter
- Efterårssalat med svampetoast og pocheret æg
- Saltbagt selleri-gravad okseinderlår-kapers/urtevinaigrette-krydrede krummer
Hovedret, som buffet eller anrettet på delefade til bordene.
Rosastegt ungdyr- løgpuré-syltede løg-bagte løg
Græskarbygotto – plukket fasan og Vesterhavsost
Kartofler-brunet smør-sprød boghvede
Bagte rødbeder-linser- ristede nødder
Fintskårne rå grøntsager-bitre salater-grov sennepsvinaigrette
Dessert, anrettet til buffet, på tallerken eller delefade til borde. Vælg én.
-Blommetrifli-tonkabønnecreme-knas-tørrede bær
-Chokoladetærte med cremet top-syltede bær
-Mandelkage-syltede æbler-vanilleis
Menuen ledsages af Essens surdejsbrød & smør.
Pris pr. person
Hovedret 215kr
Forret og hovedret 290kr
Hovedret og dessert 270kr
3 retter 335kr
Der bruges hovedsagelig økologiske og/eller danske råvarer.
Spørg gerne om detaljer, og få oplysning om allergener.
Sig til hvis der er særlige ønsker, eller I havde noget helt andet i tankerne.
Menuen vil altid kunne tilberedes i en vegetar, veganer -eller fiskeversion.
Levering.
Maden afhentes på ESSEN eller vi kan levere fra 250kr. Alt kan leveres klar på porcelænsfade/i skåle, med instrukser om opvarmning og evt. tallerkenanretning mm.
Fade/skåle returneres rengjorte til ESSEN, eller vi sørger for afhentning og opvask af fadene. Det koster fra 600kr.
Evt. levering på engangsservice (bambus/bagasse)koster +15kr pr. person
En kok til at afvikle arrangementet koster 450kr. i timen.
Hvis der er behov for serveringspersonale, drikkevarer, leje af service, blomster el. lign., sørger vi for det.
Alle priser er inkl. moms.
–