EVENTS

Alle opgaver med mad og måltider løses. Ring eller skriv til os…

Eksempel på menu i august/september 2019

Forret, anrettet på tallerken, eller delefade til bordene. Vælg én forret.

-Burrata- syltede porrer -grøn sauce-knas.

-Ceviche af hvid sæsonfisk- kokosmælk- glaskål-urter.

-Gravad okse-sennepscreme-sur/søde .selleri.

Hovedret, som buffet eller anrettet på delefade til bordene.

Filet af frilandsgris-sprød solsikkepanade-langtidsbagte rødder. 

Plukket økokylling- kålskud-persille-vesterhavsost.

Kartofler-brunet smør – peberrod-løvstikke.

Stegt sæsonkål og løg- fed yoghurt-citron- hasselnødder.

Sprød salat-fintskårne rå grøntsager-boghvede-vinaigrette med citron + bagte hvidløg.

Dessert, anrettet til buffet, på tallerken eller delefade til borde. Vælg én.

-Marengs-vanillefløde-figner-brombær-mandler-karamel

-Sensommertrifli- æblekompot-krydret knas- syltede/friske bær.

Menuen ledsages af Essens surdejsbrød og rørt smør.

Pris pr. person

Hovedret 205kr

Forret og hovedret 265kr

Hovedret og dessert 255kr

3 retter 310kr

Der bruges hovedsagelig økologiske og/eller danske råvarer.

Spørg gerne om detaljer, og få oplysning om allergener.

Sig til hvis der er særlige ønsker, eller I havde noget helt andet i tankerne.

Menuen vil altid kunne tilberedes i en vegetar, veganer -eller fiskeversion.

Levering.

Maden afhentes på ESSEN eller vi kan levere fra 250kr. Alt kan leveres klar på porcelænsfade/i skåle, med instrukser om opvarmning og evt. tallerkenanretning mm.

Fade/skåle returneres rengjorte til ESSEN, eller vi sørger for afhentning og opvask af fadene. Det koster fra 600kr.

Evt. levering på engangsservice (bambus/bagasse)koster +15kr pr. person

En kok til at afvikle arrangementet koster 450kr. i timen.

Hvis der er behov for serveringspersonale, drikkevarer, leje af service, blomster el. lign., sørger vi for det.

Alle priser er inkl. moms.