MAD UD AF HUSET

Oplæg til menu- Sommer 2024  

min. 10 personer. 

Forret, anrettet på delefade til bordene. Vælg én forret.

  • Tatar af hvid sæsonfisk med agurk og karsefløde.
  • Asparges med Sauce Nage(kold) og friterede fjordrejer.
  • Grillede asparges på pisket friskost med ærter, stikkelsbær og olivenolie

Hovedret, som buffet eller anrettet på delefade til bordene.

Kyllingebryst med svampe og vinsky eller  kulmulefilet bagt med knas på gulerodspuré (begge retter +40kr pp)

Nye kartofler med brunet smør og sprød boghvede

Bagte rødder og kål på Anicialinser med citron og persilleolie

Sprød, rå salat af sommerens grønt og blade med kærnemælksdressing

Essen surdejsbrød og pisket smør

Dessert, laves i portioner,- skal anrettes færdig ved servering. Vælg én.

  • 2 slags ost og kompot
  • Trifli med bagt rabarberkompot, mascarponecreme og honningknas
  • Pavlova med hyldeblomstfløde, rabarber og sommerbær

Pris pr. person

Hovedret 260kr

Forret og hovedret 330kr

Hovedret og dessert 310kr

3 retter 380kr

Der bruges hovedsagelig økologiske og/eller danske råvarer.

Spørg gerne om detaljer, og få oplysning om allergener.

Sig til hvis der er særlige ønsker, eller I havde noget helt andet i tankerne.

Spørg om menu i vegetarisk/vegansk/version

Levering.

Maden afhentes på ESSEN eller vi kan levere fra 350kr.

Alt kan leveres klar på porcelænsfade/i skåle, med instrukser om opvarmning og evt. tallerkenanretning mm. Vi kan også pakke maden, så I selv kan anrette færdig(nemt at tranportere)

Fade/skåle returneres rengjorte til ESSEN, eller vi sørger for afhentning og opvask af fadene. Det koster fra 600kr.

En kok til at afvikle arrangementet koster 500kr. i timen.

Hvis der er behov for serveringspersonale, drikkevarer, leje af service, blomster el. lign., sørger vi for det.

Alle priser er inkl. moms.