MAD UD AF HUSET

Alle opgaver med mad og måltider løses. Små og store fester, receptioner, middage…Ring eller skriv til os…

Eksempel på menu sommer 2022

Forret, anrettet på delefade til bordene. Vælg én forret.

  • Tatar af sæsonens fisk med agurk, sommerløg, citronfløde og rodfrugtchips
  • Modne tomater fra Stensbølgård, gedefriskost, fjordskinke, urter og olivenolie
  • Grillede grøntsager – med østers/persillevinaigrette og knasende drys

Hovedret, som buffet eller anrettet på delefade til bordene.

Kyllingebryst med svampefyld og estragonskysauce eller  kulmule bagt med urtecrumble og krydret gulerodspuré (begge retter +35kr pp)

Nye kartofler med brunet smør og sprød boghvede

Bagt sommerkål -og fennikel på fed yoghurt med urteolie og ristede mandler

Sprød, rå salat af sæsonens grønt, blade og spirer med cæcarsdressing

Essen surdejsbrød og pisket smør

Dessert, kan laves til buffet eller i portioner,-begge skal anrettes færdig ved servering. Vælg én.

  • Panna Cotta med tonkanød. Bagte stenfrugter og sommerbær (kun i portioner)
  • Pavlova med hyldeblomstcreme, sommerbær og jordbærcoulis

Pris pr. person

Hovedret 235kr

Forret og hovedret 310kr

Hovedret og dessert 295kr

3 retter 360kr

Der bruges hovedsagelig økologiske og/eller danske råvarer.

Spørg gerne om detaljer, og få oplysning om allergener.

Sig til hvis der er særlige ønsker, eller I havde noget helt andet i tankerne.

Spørg om menu i vegetarisk/vegansk/fiske version

Levering.

Maden afhentes på ESSEN eller vi kan levere fra 300kr.

Alt kan leveres klar på porcelænsfade/i skåle, med instrukser om opvarmning og evt. tallerkenanretning mm. Vi kan også pakke maden, så I selv kan anrette færdig(nemt at tranportere)

Fade/skåle returneres rengjorte til ESSEN, eller vi sørger for afhentning og opvask af fadene. Det koster fra 600kr.

En kok til at afvikle arrangementet koster 475kr. i timen.

Hvis der er behov for serveringspersonale, drikkevarer, leje af service, blomster el. lign., sørger vi for det.

Alle priser er inkl. moms.