4 retter 425kr
• Brandade af kuller – brændt citron – oliven – urtekiks
• Strandkrabbebisque – muslingesouffléer – porre
• Rosastegt dådyr – morkelsauce – kartoffel/sellericroquette – rødbedehasselbach
• Chokolademousse med solbær(i glas) – snitte med æble og sort sesam
Serveres med surdejsbrød
Hvis der ønskes pescetarisk menu, kan vi lave
-Helleflynder/urter en papilottes – safransmør – kartoffel/sellericroquette, til hovedret
VEGETARISK MENU 4 retter 350kr.
• Sellericarpaccio – gedefriskost – oliven – bitre salater
• Græskarbisque – vandbakkelser med kerner
• Svampefrikassé – kartoffel/sellericroquette – rødbedehasselbach
• Chokolademousse med solbær(i glas) – snitte med æble og sort sesam
Serveres med surdejsbrød
Vi bruger hovedsagelig økologiske -og danske råvarer. Spørg om allergener. Bestilling senest 28. december i butikken eller på 2566 6663. Menuen betales ved bestilling, i butikken, og afhentes på Essen 31. december mellem kl. 13 og 15.