MENU 4 retter 470kr
• Rå torsk – citron – krydret gulerodscreme – sprød glaskål
• Strandkrabbebisque – porre – krabbesouffléer
• Krondyr filet fra Klosterheden – vinsauce – kartoffel/sellericroquette – urtebagte løg og beder – kalette
• Saftig mandelkage – vaniljecreme – stikkelsbærkompot
Serveres med surdejsbrød
Hvis der ønskes pescetarisk menu, kan vi lave
• Sandart – pocheret vintergrønt – brunet smør/citronsauce – kartoffel/sellericroquette – kalette, til hovedret.
VEGETARISK MENU 4 retter 370kr
• Krydret gulerodscreme – langtidsbagte jordskokker – urteknas
• Svampebouillon – tang – pocheret æg
• Hel saltbagt gul bede – brunet smør/citronsauce – kartoffel/sellericroquette – kalette
• Saftig mandelkage – vaniljecreme – stikkelsbærkompot
Serveres med surdejsbrød
TILKØB
Østers 25kr/stk., friterede rejer og aioli 60kr, kransekage 40kr. Husk at vi har chokolade, øl, vin og bobler, alkoholfrie lækkerier og meget mere i butikken
Tilbud på vinmenu følger
Vi bruger hovedsagelig økologiske -og danske råvarer.
Spørg om allergener.
Bestilling senest 21. december (eller til udsolgt) i butikken eller på 2566 6663.
Menuen betales ved bestilling i butikken, og afhentes på ESSEN 31. december mellem kl. 13 og 15. Nærmere info følger vedr. afhentning
Ret til små ændringer i menuen forbeholdes
Vejledning om opvarmning, anretning og lign. følger med menuen